IEPER – ROESELARE


Garage L’Avenir heeft sinds kort een nieuwe vestiging geopend in Roeselare. Met Anthony Verhaeghe en zijn vriendin Laura Willaert is hier intussen de vierde generatie aan zet. Het is die jonge generatie die de pas geopende garage in Roeselare runt. “De keuze voor een tweede Nissan-vestiging was zeker geen ingeving van het moment”, zegt medezaakvoerster Sabine Desmedt. “Al sinds een tiental jaar kregen wij vanuit de Nissanorganisatie regelmatig de vraag om een tweede dealer-en servicepunt te openen. Wij hielden de boot lange tijd af. We wilden er absoluut zeker van zijn dat ons team er helemaal klaar voor was. De tijd leek ons nu rijp. Samen met onze nieuwe verkoper Jaron Blomme zullen Anthony en Laura een nieuw hoofdstuk schrijven in de rijk gevulde L’Avenir-geschiedenis.”

Ook het vinden van een goede locatie in Roeselare was een belangrijk aandachtspunt. Anthony: “Een gelukkig toeval zorgde ervoor dat er precies op het juiste moment een geschikt pand vrij kwam aan de Westlaan. De voorbije maanden hebben we verbouwd en gesleuteld om de lege ruimte om te vormen tot een moderne garage. We zullen op dezelfde manier werken op beide locaties. We zien in Roeselare zeker nog een mooi groeipotentieel, zowel in de particuliere als de fleet-markt.

Adres Roeselare:
Westlaan 223, 8800 Roeselare