FLEET


Met een grote variëteit aan modellen en verschillende specificaties kan Nissan voldoen aan de uitdagende eisen die het beheer van grote wagenparken met zich meebrengt – en een passend financieel pakket bieden. Ons wagenpark omvat alle soorten auto’s. Een vooruitstrevende kleine hatchback, een vernieuwende crossover, een ruime vijfdeurs familieauto, een 4×4 SUV met zeven zitplaatsen, …. – wat uw zakelijke behoeften ook zijn, er is altijd een Nissan bedrijfs- of fleetauto voor u te vinden. 

Om u te helpen de beste Nissan voor uw behoeften te selecteren, bieden we de mogelijkheid om uitgebreide testritten te maken. Bovendien maken we het hele proces stressvrij dankzij onze verschillende financiële pakketten die op maat zijn gemaakt voor grotere bedrijven en ondersteuning met aftersales om uw wagenpark op de weg te houden met maximaal gemak tegen minimale kosten.

GERUSTSTELLING VOOR DE GROTERE ONDERNEMING

Als u een grotere fleet heeft, zullen de no-nonsense beloftes van ons fleet ondersteuning en onze genereuze garanties, die in het geval van onze bedrijfswagens tot 5 jaar kunnen oplopen, u zeker aanspreken.

HET GEMAKKELIJKSTE VOOR UW BEDRIJF

Als u een bedrijf runt met een kleine of grote fleet, dan weet u hoe belangrijk het is om onnodige zorgen over financiën, service, onderhoud en al die administratieve taken met betrekking tot het runnen van een wagenpark zo efficiënt mogelijk te maken. Nissan zorgt ervoor dat uw bedrijf de ondersteuning heeft die het nodig heeft om uw wagenpark te allen tijde soepel te laten lopen.

Onze experts helpen u bij het kiezen van het voertuig en de oplossing voor de financiering die het beste past bij uw specifieke behoeften op het gebied van wagenparkbeheer.