Juke


 

 

 

 

AANBEVOLEN CATALOGUSPRIJS*                                                           NU VANAF*
                      27.120 €                                                                                   22.120 €

Scherpe lijnen, intense lichten, intrigerende designaccenten, 19 inch lichtmetalen velgen en een uniek zwevend dak. Hij ziet er gedurfd uit en zijn strakke aerodynamische lijnen snijden door de lucht voor brandstofefficiëntie en een stille rit. Bent u klaar om een statement te maken? Het toonaangevende design van de nieuwe Nissan JUKE is absoluut uniek op de weg.

 

 

GLOEDNIEUWE KENMERKENDE LED-KOPLAMPEN

Aan de kant! Het iconische design van de voorkant, dat kan alleen maar de nieuwe Nissan JUKE zijn. Door het gebruik van LED-verlichting leunt de beleving dicht aan bij natuurlijk daglicht, wat de zichtbaarheid van de bestuurder vergroot.

 

 

ICONISCHE VORM VAN DE LED-ACHTERLICHTEN

De LED-achterlichten van de nieuwe Nissan JUKE hebben het kenmerkend Nissan ‘Boomerang’ design waar u zeker niet onopgemerkt mee voorbij rijdt. Dankzij de felle LED-lampen kunnen andere bestuurders u beter zien, dus ze zijn even veilig als stijlvol. De achterspoiler in eendenstaartmodel geeft de nieuwe Nissan JUKE niet alleen meer attitude maar is ook nog eens aerodynamisch.

 

Nieuwe Nissan JUKE interieuraanzicht van de stoelen

 

AFMETINGEN: BINNEN- EN BUITENKANT

De nieuwe Nissan JUKE is ontworpen om perfect in uw leven te passen: hij is groter en biedt meer ruimte dan de vorige Nissan JUKE, dus u kunt meer meenemen dan ooit tevoren. Bekijk de lengte, hoogte en breedte van de nieuwe Nissan JUKE en alle andere informatie die u nodig heeft.

MOTOR EN TRANSMISSIE

De nieuwe Nissan JUKE wordt aangedreven door een lichte, maar krachtige benzinemotor met turbocompressor. U kunt kiezen tussen de handgeschakelde transmissie met zes versnellingen of de razendsnelle automatische DCT-transmissie met zeven versnellingen. Welke past beter bij uw rijstijl? Bekijk hier de specificaties van de nieuwe Nissan JUKE.

 

 

Ons aanbod stockwagens NISSAN JUKE

ONTDEK HIER

Vraag hier uw testrit aan: