Juke


Catalogusprijs:                              Actieprijs vanaf:                        U bespaart:
€ 22.520                                             € 19.020                                  € 3.500

 

De coupé crossover: geen compromissen met de nieuwe Nissan Juke

De originele Nissan JUKE doorbrak met zijn unieke stijl alle conventies. Nu staat de nieuwe Nissan JUKE in de startblokken om opnieuw alles wat u denkt te weten van compacte SUV’s in een ander licht te stellen.

6 redenen om voor Juke te kiezen

OPVALLEND DESIGN
Hij ziet er gedurfd uit en zijn strakke aerodynamische lijnen snijden door de lucht voor brandstofefficiëntie en een stille rit.

PROPILOT-TECHNOLOGIE
ProPILOT Assist past zich aan de verkeersstroom aan om uw nieuwe Nissan JUKE te helpen op een vaste afstand van zijn voorganger te blijven.

NAADLOZE VERBONDENHEID
NissanConnect Services maakt gebruik van de allernieuwste technologieën, zoals Apple CarPlay®, Google Home en zelfs wifi, om u op de hoogte te houden en entertainment te bieden.

PARKEREN ALS EEN PRO
U mist geen enkele parkeerplaats. Het Allround View Monitor camerasysteem geeft u 360° zicht om uw auto heen.

MONOFORM SPORTZETELS MET BOSE PERSONAL PLUS HOOFDSTEUNEN
Ga op in het geluid als nooit tevoren. De UltraNearField-luidsprekers in de hoofdsteunen van de bestuurder en bijrijder zijn revolutionair op het gebied van audio: ze omhullen u in een 360° geluidservaring.

DTC-TRANSMISSIE MET SCHAKELFLIPPER
Geniet van onmiddellijke reactie met de automatische transmissie met dubbele koppeling en 7 versnellingen van de Nissan JUKE. Met de schakelflippers aan het stuur ligt het plezier van schakelen aan uw vingertoppen.

Ons aanbod stockwagens NISSAN JUKE

ONTDEK HIER

 

Vraag hier uw testrit aan: