Winterbanden


WAAROM WINTERBANDEN?

VOOR EEN VEILIGE RIT TIJDENS GLADHEID

De winter laat zich moeilijk voorspellen. Rijomstandigheden kunnen snel veranderen en daarom is het belangrijk om hier goed
op voorbereid te zijn. Om er alles aan te doen u veilig de winter door te laten rijden, bieden wij een gamma winterbandensets voor alle courante modellen.

Winterbanden zijn niet verplicht in Nederland en België, maar in andere omringende landen (zoals Frankrijk, Duitsland en Luxemburg) zijn winterbanden wél verplicht onder winterse omstandigheden.Winterbanden zorgen voor meer grip en een kortere remweg bij temperaturen onder de 7 graden en bij andere winterse omstandigheden zoals sneeuw en ijzel. Een winterband heeft een ander rubbersamenstelling en lamellen, dat zijn kleine maar zeer effectieve inkepingen in de profielblokken. De lamellen zorgen voor extra grip bij optrekken en remmen. Een auto op winterbanden die 100 km/u rijdt en remt op een nat wegdek, staat vier meter eerder stil dan dezelfde auto op zomerbanden. Op een besneeuwde weg is de remweg meer dan de helft korter dan bij zomerbanden.

 

LINE-UP PERSONENWAGENS

WINTERBANDEN VOOR ELKE NISSAN

Elke Nissan verdient winterbanden met bijpassende velgen, daarom bieden wij een ruim assortiment aan.

LINE-UP BEDRIJFSWAGENS

Winterbanden voor uw bedrijfswagens

 

Afhankelijk van verschillende factoren. De aanbiedingen zijn geldig in de periode van 1 augustus 2019 t/m 31 maart 2020 en uitsluitend geldig bij de erkende Nissan-servicepunten. De aanbiedingen zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen, geldige kortingen zijn niet cumuleerbaar en worden tevens niet uitgekeerd in contanten. Vraag uw Nissan-dealer naar de volledige actievoorwaarden. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Alle rechten voorbehouden aan Nissan BeLux.
* Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en montage, maar exclusief milieubijdrage